Skip to content

Reviews

Het is heel mooi om mensen in hun zoektocht rond werk
de nodige ondersteuning te mogen bieden.
Ieder van hen is in een traject op zijn of haar eigen wijze
en met zijn of haar eigen vragen op zoek.
Maatwerk en betrokkenheid staan voor mij voorop.

Wat zeggen mijn klanten?

 

Een aantal ervaringen van klanten die bij mij zijn geweest:

“Dank je wel, het was een heel mooi traject samen met jou 😊
Ik hoop dat je nog veel mensen zo kunt helpen hun weg qua werk te vinden. Je luistert goed en hebt veel aandacht voor details en weet het goed samen te vatten / richting te geven!”
Ingrid Timmer

“Sheila heeft rustig en professioneel mijn situatie aangehoord. Vervolgens heb ik een aantal testen ingevuld zodat mijn situatie nog duidelijker werd. Toen ben ik gericht gaan zoeken naar banen. Ik kwam een baan tegen waar ik dacht niet helemaal geschikt voor te zijn, maar Sheila heeft mij toch het vertrouwen gegeven hier toch op te solliciteren en werd aangenomen!”
Chris

“Op zoek naar een richting in mijn loopbaan kwam ik bij Sheila terecht. Ik heb mijn eigen bedrijf en zocht voor financiële stabiliteit iets voor erbij. Na een introductiegesprek gingen we een traject aan waarin ik ruimte en tools kreeg om te onderzoeken welke richting bij mij zou passen. Sheila was hierin een ondersteunende factor en ik zag haar een beetje als een spiegel. Alles dat ik zelf aandiende filterde ze tot we tot de kern kwamen. Met de juiste vragen op de juiste plekken hebben we gevonden waar mijn uitdaging en talent ligt. Uiteindelijk heb ik heel leuk werk gevonden en heeft Sheila mij nieuwe inzichten en ondersteuning gegeven. Ze heeft me erg geholpen in het positief kijken naar mijn mogelijkheden en ik weet nu beter waar mijn kwaliteiten liggen. Ik ben heel blij dat ik bij Sheila terecht ben gekomen. Dankjewel lieve Sheila!”
Lot

“Na een jaar op zoek naar een baan werd mij geadviseerd om met Sheila een loopbaanadvies traject te gaan doen. Ik heb daar zeker geen spijt van. Door haar persoonlijke en professionele aanpak heb ik weer de motivatie terug om verder te zoek. Sheila, bedankt hiervoor!” 
Peter

“Ik kwam uit het buitenland en vond het moeilijk om te solliciteren binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. Na heel wat afwijzingen was ik gedemotiveerd. Dankzij de goede begeleiding van mevrouw Pels vond ik een passende baan binnen een paar weken.”
Artie

“Persoonlijke en positieve aanpak in een fijne sfeer. Sheila kan goed luisteren, signaleert knelpunten en geeft vertrouwen en praktisch loopbaanadvies. Ik heb maar een kort traject gedaan en toch het gevoel dat ik een heel eind verder ben gekomen.”
Gertrude

“Recentelijk heb ik een loopbaantraject-update-gesprek gehad. Ik werd welkom geheten in een ruime, lichte kamer met moderne inrichting. Het gesprek verliep goed en voelde wederom vertrouwd, doordat ik de tijd kreeg mijn verhaal te doen en ik vooral begrip en goed advies kreeg met de analytische blik van de coach tijdens het motiverende gesprek. Het is mij zeer goed bevallen!”
Lie

Sheila was voor mij de juiste persoon op het juiste tijdstip. Ik vind haar betrokken, alert, meedenkend en meevoelend, positief en met de juiste dosis humor.”
Truke

Ik ben blij te hebben deelgenomen aan dit traject met motiverende en inspirerende coach Sheila!
Marjan

Sheila heeft me het inzicht gegeven zelf de regie van mijn loopbaan in eigen handen te nemen. Van Sheila kreeg ik energie, vertrouwen en enthousiasme om aan de slag te gaan.”
Sjanie