Loopbaantrajecten

Soms is het verstandig bij je loopbaan stil te staan en vragen te stellen.

Vragen kunnen zijn: is dit nog wel wat ik de komende jaren wil blijven doen?
Hoe lang ben ik nog in staat om dit werk te blijven doen?

Het kan ook zijn dat je door omstandigheden min of meer verplicht bent om deze vragen te stellen. In alle gevallen starten we met een intakegesprek en onderzoeken we waar jij mee aan de slag wilt gaan en wat je daarmee wilt bereiken.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uit te vinden of ik de coach ben die bij jou past.

Ben je op zoek naar een praktisch ingestelde loopbaancoach met ruime ervaring?

Ontwikkeladvies

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers gestart met een tijdelijke subsidieregeling

Als je ouder bent dan 45 jaar en je gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam bent mag je van deze regeling gebruik.

Het Ontwikkeladvies is een individueel traject van drie uitgebreide sessies. Binnen het traject wordt je gestimuleerd om de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen. Het traject geeft je inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, de competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden. Je gaat actief nadenken over hoe jij werkend jouw pensioenleeftijd kan bereiken en hoe je uitval door ziekte of werkloosheid kan voorkomen. Je sluit het traject af met het opstellen van jouw persoonlijke ontwikkelplan, waarin jij beschrijft welke acties jij gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot aan jouw pensioen.

Re-integratie spoor 2

Voor werknemers

Wanneer er sprake is van langdurig verzuim, kun je te maken krijgen met de vraag of je nog in staat bent om jouw huidige functie uit te blijven voeren. Vaak vindt er rond de tijd dat je een jaar ziek bent een arbeidsdeskundig onderzoek plaats en zal er een inschatting worden gemaakt van je mogelijkheden. Daaruit kan het advies naar voren komen dat jij je gaat richten op het zoeken naar ander passend werk. Dit kan gepaard gaan met behoorlijke emoties en gevoelens van verzet en verslagenheid of juist gelatenheid.

Van belang is om daar steun bij te krijgen. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook hulp nodig bij het uitzoeken van jouw mogelijkheden. Kun jij je gaan richten op het vinden van ander werk?

Zoek je een loopbaancoach met ruime ervaring, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor werkgevers

Pels Loopbaancoaching

  • zoekt naar mogelijkheden
  • streeft naar warme zakelijkheid
  • heeft ruime ervaring in het begeleiden van spoor 2 trajecten
  • voor kwalitatief hoogwaardige trajecten
  • werkt waar nodig samen met andere professionals, zoals arbeidsdeskundigen of collega loopbaancoaches voor het verzorgen van grotere opdrachten

In een persoonlijk gesprek kom ik graag kennismaken en u overtuigen van de meerwaarde van deze aanpak.

Hoogwaardige trajecten die met zorg en aandacht worden begeleid

Personal Coaching

Zoek je Personal Coaching?

Het leven stelt je soms voor lastige kwesties. Door te reflecteren met een praktisch ingestelde coach die naar je luistert en je helpt om helderheid te krijgen in jouw situatie, kom je een stuk verder. Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.